Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
10.04.2017.
15:14 > 15:34
Školski odbor Karlovačke gimnazije većinom glasova podržao je dosadašnjeg v.d. direktora, filologa Milana Đurišića, za izbor na mesto novog direktora najstarije gimnazije u Srbiji.
  • Nezainteresovan Lala

    10.04.2017 18:27
    Kako to
    Kako nije profesor fizičkog vaspitanja i tu uspeo da postane direktor? Uz sve direktore novosadskih osnovnih i srednjih škola i karlovačkog "gradonačelnika", sve su u pitanju profesori fiskulture, kako SNS nije uspeo i u Karlovačku da namesti svog člana i profesora fiskulture!? Ja sam se nadao da u susret Evropskoj prestonici kulture idemo sa profesorima fizičkog, a ne ovako, da profesor i magistar filoloških nauka bude direktor filološke i najstarije srpske gimnazije. Ovo je stvarno incident!
    Molim lepo, kada vojvođansku nauku vodi profesor fizičkog, stvarno nije lepo da filolog bude direktor filološke gimnazije.
    Samo, posle ovoga, uopšte mu neće biti lako jer će imati žestoku opoziciju u naprednjacima i mišićavim momcima koji uradi 55 sklekova kao što Vučić otvori 55 fabrika. Videćemo da li će koalicioni partner iz nacionalističke mašarske stranke priznati ovaj rezultat.
  • Zainteresovan

    10.04.2017 17:25
    Čiji je?
    Čiji je , ljudi? Jer, ići će po treći put ugovori za novu Partiju, dok se isplaćuju i ona dva za prethodne dve. Jes da Karlovačka ima novca, ali što je mnogo - mnogo je.
  • ns

    10.04.2017 16:36
    jer su u pokrajini svi završili minimum Karlovačku pa bez njih ne može i ne sme, kruševačka bratija i banjalučki mafijaši, sad da ih pitaš da te bez navigacije odvezu do Karlovačke gledali bi te onim svojim blago telećim pesničkim pogledom
  • Vuki

    10.04.2017 16:04
    Od Lošmija pa naovamo gimnazije su postale sprdnja - svi to znaju ali niko nece otvoreno da prizna...
  • Kernel

    10.04.2017 15:25
    Cirkus
    Inače, licencu za direktora može da dobije samo neko ko je već bio direktor :D Mada, u stvari, ne može ni on da je dobije. Ali može, samo pod uslovom da je već bio direktor. Iako mu je ne mogu izdati. Sto znači da mora da je ima...
    Gde mi živimo...
  • stevan

    10.04.2017 14:56
    da li je moguce
    " Iako licencu za direktora zakonski ne može da poseduje nijedna osoba u Srbiji, jer ista ne postoji i ne izdaje se zbog nepostojanja odgovarajućeg pravnog akta, Njilaš napominje da konkursna dokumentacija ipak mora da sadrži deo koji upućuje da direktor poseduje licencu za rad. "

    Ja sada ne znam da li sam lud, da li ne znam da citam ili ovo sto sam procitao zaista pise..
    Ljudi moji, pa ko to nas konstantno zajebava!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna